Bestek

BESTEK

0,25 euro per stuk

Beschikbaar (minimale afname 10 stuks):

– 72 kleine lepels

– 34 grote (serveer) lepels

– 22 kleine vorken

– 80 grote vorken

– 80 messen

Op te halen in Hasselt (levering kan in overleg). Wij wassen het bestek af, dus je mag het vuil terug komen afleveren op hetzelfde adres. Scheelt alweer wat tijd tijdens je feestje 😉 De standaard huurperiode is 3 dagen (dag voor je feest, feest zelf, dag na je feest om ze terug te brengen).

Mail ons op karolien@vankarolien om te reserveren.

TAARTSCHEPPEN

1 euro per schep

3 stuks beschikbaar (minimale afname 1 stuk).

Op te halen in Hasselt (levering kan in overleg). Wij wassen het servies af, dus je mag het vuil terug komen afleveren op hetzelfde adres. Scheelt alweer wat tijd tijdens je feestje 😉 De standaard huurperiode is 3 dagen (dag voor je feest, feest zelf, dag na je feest om ze terug te brengen).

Mail ons op karolien@vankarolien om te reserveren.


Be the first to comment “Bestek”